Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Login Problem - Restarting Bot...
#1
Hello, I´m hereby writing because I have a problem with seabot.

Whenever I try to login into sea, the page stays in white until "Restarting bot..." message appears and either logs in after 30-40 minutes or doesn't log in at all, as it is shown on the screenshot below:

http://prntscr.com/sh17vc

I have followed the [FIX] (both SSL in bot and in fiddler) contained in the following thread:

https://www.insidercode.it/showthread.php?tid=17522

Nevertheless, the problem has not been solved.

Some support to fix it would be really appreciated.

Thanks in advance!
Reply
#2
Hello,

do you have an antivirus?
If you have one, please try to disable it temporarily or add SeaBot's folder to exceptions list.
Terms & Conditions
  • Using this Bot you violate the Terms & Conditions of the game, however i'm not responsable if your account get banned.
  • If you buy a Premium license is not guaranteed the correct functioning of this software forever* (chargeback not offered).
  • When you buy a license, it will be activated immediately.
  • Each license is only for 1 pc!

BUGFIX
[FIX] Security Certificates error
[FIX] Could not find valid Root Certificate for Fiddler
[HOT] Invalid account

-> DISCORD CHANNEL <- 
If you want to receive live notifications on SeaBot updates or live support, please join to our Discord channel
https://discord.gg/4X6J7F6
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)