iNSiDER Productions

Full Version: SFBot v.2.03 Feedback
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Post here your feedback about SFBot 2.02
ciao,
confermo che il bot 142 va a scatti.
attendo consigli grazie
Good morning.
SF 2.03 still doesn't support bonus map, so i think you should also load in this server the 1.41 version so we have some kind of solution for our bonus maps till next version supporting also bonus maps is released..
Thanks
(26-09-2012, 07:10 AM)zz123 Wrote: [ -> ]Good morning.
SF 2.03 still doesn't support bonus map, so i think you should also load in this server the 1.41 version so we have some kind of solution for our bonus maps till next version supporting also bonus maps is released..
Thanks

1.42 is already available to download:
http://insidercode.it/showthread.php?tid=1190
Look better the next time
1.42 is already available to download:
http://insidercode.it/showthread.php?tid=1190
Look better the next time
[/quote]

Thanks for your prompt response and yes, i will look better next time..
but let me tell you this:
if you were 2 days with no bot, while hundreds of players in your server went on with botting using a cracked 1.41 and you were feeling like an idiot (not to mention to try find this bloody cracked one to do your job and people laugh at you), believe me, you would see the first post after receiving email and download respective link.. Tongue
thanks again Angel
INSIDER
I'm sure you will soon be able to solve the problem of version 142.
In this version, the ships move in fits and starts.
thanks
Hi again. In 1.42 version ship seems to "jump" in coordinates both in plain maps as well as in bonus maps (not moving smoothly). I dont know still if this is visible by other ships in plain maps.. but in bonus map we have the following:
[11:37:04 πμ] - Goto cloesest Ship.
[11:37:05 πμ] - Attack Ship.
[11:37:05 πμ] - Goto cloesest Ship.
[11:37:05 πμ] - Attack Ship.
[11:37:08 πμ] - Goto cloesest Ship.
[11:37:09 πμ] - Attack Ship.
[11:37:13 πμ] - Goto cloesest Ship.
[11:37:14 πμ] - Attack Ship.
[11:37:21 πμ] - Goto cloesest Ship.
[11:37:22 πμ] - Attack Ship.

and so forth and after 10 or more attempts start to shoot back.. other times it stays still shot by npcs and only if you click START the ships start shooting and moving again.. hope this info helps
This problem is just a "visual" bug, on the sea the ship moves correctly
Moi sa ne fonctionne toujours pas,

[00:07:01] - License status: Premium
[00:07:03] - Login
[00:07:04] - Login to server fr1
[00:07:06] - Loggedin. Session:3797975541cee2dbc14fc2c09c019f08
[00:07:06] - Start Client.
[00:07:07] - Connecting to:62.146.190.145:8101
[00:07:07] - Login success!
[00:07:18] - Reconnect.
[00:07:18] - Login
[00:07:19] - Login to server fr1
[00:07:21] - Loggedin. Session:2a5239d579362e157197fcdf14e92d24
[00:07:21] - Start Client.
[00:07:21] - Connecting to:62.146.190.145:8101
[00:07:21] - Login success!
it does not work for me it will be the license
Pages: 1 2 3 4 5 6